Varstvo osebnih podatkov

Mediusu, Inštitutu za čuječnost in mediacijo, Litijska cesta 150, 1000 Ljubljana, dajem privolitev za obdelavo mojih osebnih podatkov za v nadaljevanju opisan namen.

Dobra izkušnja, prilagojena potrebam in zahtevam vam kot stranke, je naše glavno vodilo pri uporabi osebnih podatkov. Z njimi ravnamo v skladu z EU Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Vaše osebne podatke bomo na podlagi vaše privolitve uporabili za namen odgovora na vaše vprašanje oz. poizvedbo. Vaše osebne podatke bomo hranili do zaključka naše komunikacije, nato pa jih bomo izbrisali.  Če se boste odločili za kasnejše sodelovanje z nami, bomo za obdelavo vaših osebnih podatkov uporabili drugo ustrezno pravno podlago (kot je npr. izvajanje pogodbe, o čemer vas bomo kasneje tudi posebej obvestili). Svojo privolitev lahko prekličete kadarkoli brez kakršnihkoli posledic. Za več informacij glede vaših pravic s področja osebnih podatkov, ki nam jih z vašo privolitvijo dajete v obdelavo, si oglejte na tej naši spletni strani, v Politiki zasebnosti in Splošnih pogojih.